Rutte 2 Wielers gaat verhuizen!

Rutte 2 Wielers verhuizing

Rutte 2 Wielers gaat verhuizen!

Category : Nieuws

De afgelopen 2 jaar is Rutte 2 Wielers uitgegroeid tot de grootste scooterspecialist van Heemskerk en Beverwijk. Naast het onderhoud van snor-, brom- en motorscooters, is ook de verkoop van het aantal nieuwe en gebruikte scooters fors gestegen.

We zijn als het ware letterlijk en figuurlijk uit ons jasje gegroeid en we zijn blij dat we op 1 juli 2017 naast ons nieuwe pand kunnen verhuizen aan het Gildenplein 12 in Heemskerk. Hier breiden we onze totale vloeroppervlakte uit van nu zo’n 250 m2 naar bijna 1.000 m2 voor werkplaats en showroom. Er is inpandige garage voor al onze te repareren scooters en we hebben ruimte voor een uitgebreide kleding- en helmenshop. Ook onze alsmaar grotere collectie van klassieke brommers en scooters krijgt een prominente plaats in onze nieuwe lokatie.

Rutte 2 Wielers - Gildenplein

Rutte 2 Wielers – Gildenplein

De meest belangrijke uitbreiding echter is die van onze werkplaats. Voorzien van een vijftal complete werkplekken met automatische werkbrug is er altijd ruimte genoeg voor kleine- en uitgebreide onderhoudswerkzaamheden. Ook is er 1 werkplek uitsluitend gereserveerd om snelle, directe service te kunnen bieden. Klaar terwijl u wacht!

Nog even geduld dus, want vanaf 1 juli gaan we los. Dan zijn we klaar om samen verder te groeien naar een mooie toekomst!