Schrijf je eigen recensie

Recensies | Rutte 2 Wielers

Schrijf je eigen recensie

Category : Nieuws

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Vandaar dat we jou nu de mogelijkheid geven om je eigen recensie achter te laten op de site van Rutte 2 Wielers. Laat weten wat jij vindt van ons scooterbedrijf voor Heemskerk en Beverwijk. We willen graag onze dienstverlening continue verbeteren en meer leren van onze klanten!

Klik hier om direct je eigen recensie te schrijven!

Je kunt niet alleen met het maximum aantal van 5 sterren aangeven hoe jouw waardering is, maar je kunt ook je eigen ervaring in woorden achterlaten. Dat hoeft niet alleen maar positief te zijn, want jouw kritiek mag best pittig zijn!

We willen graag leren van onze fouten en verbeteren waar dat mogelijk is. In ieder geval zijn we heel erg blij met alle reacties die onze klanten nu al hebben gegeven. Niet alleen op onze site, maar ook via de verschillende social media waar we actief zijn. We zullen in ieder geval een reactie achterlaten wanneer je met opbouwende kritiek komt en suggesties voorstelt om Rutte 2 Wielers te laten uitgroeien tot de meest complete tweewielerspecialist van Heemskerk en Beverwijk.

Rutte 2 Wielers recensie op Social Media

Natuurlijk zijn we super blij met alle Likes op Facebook en de recensies die onze klanten ook daar achter laten. Ook onze recensies op andere media zijn van belang en worden door ons bijgehouden. Zo kun je ook via Google jou wensen en ideeën kenbaar maken.

We merken dat we overigens ook ver buiten de IJmond worden gevonden om de juiste bromscooter of snorscooter te leveren. Via onze advertenties op Marktplaats worden we landelijk gevonden en ook hier waarderen klanten hun ervaringen.